Αννίτα Ναθαναήλ: Ποζάρει ολόγυμνη στα 51 της και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φωτο)

11:43 - 04/01/2020

«Έχω 2020 λόγους ν´αγγίξω την καλύτερη και πιο βιώσιμη εκδοχή του εαυτού μου αυτή τη χρονιά! Εσείς;» έγραψε η Αννίτα Ναθαναήλ στην πρώτη της ανάρτηση για τη νέα χρονιά στο instagram, η οποία κοινοποίησε με αυτοπεποίθηση μια γυμνή selfie της στον καθρέφτη. Η Αννίτα Ναθαναήλ που υποδέχτηκε το 2020 στην Καλιφόρνια, έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της -τον Απρίλιο του 2015, στο περιοδικό Hello: «Με την ηλικία μου τα έχω βρει, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο, τον Μάιο θα γίνω 47 ετών. Η κομβική στιγμή ήταν στα 42. Τότε αγχώθηκα με την εμφάνισή μου, αλλά το ξεπέρασα. Όσο περνάνε τα χρόνια επενδύω στο πνεύμα μου και λιγότερο στην εμφάνισή μου. δεν μου αρέσουν οι υπερβ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννίτα Ναθαναήλ: Ποζάρει ολόγυμνη στα 51 της και προκαλεί «εγκεφαλικά» (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν η Αννίτα Ναθαναήλ βρίσκεται στα πρώτα ήντα; Παραμένει εντυπωσιακή και κορμάρα. Μπορεί να είναι 51ενός ετών και ο χρόνος να έχει αφήσει τα σημάδια του, αλλά όπως έγραψε και η ίδια «έχω 2020 λόγους ν’ αγγίξω την καλύτερη και πιο βιώσιμη εκδοχή του εαυτού μου αυτή τη χρονιά! Εσείς;» Διαβάστε εδώ τη […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις