Πόλεμος στην Ουκρανία – Τζούλια Νόβα: Οι αναρτήσεις για τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε

14:10 - 27/02/2022

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την ρώσικη εισβολή. Η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα παρακολουθεί μουδιασμένη τις To άρθρο Πόλεμος στην Ουκρανία – Τζούλια Νόβα: Οι αναρτήσεις για τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία – Σταϊκούρας: Πώς θα επηρεάσει την ελληνική οικονομία

Στον τομέα της ενέργειας θα φανεί -μεταξύ άλλων- ο αντίκτυπος του πολέμου στην Ουκρανία, που μαίνεται για Πέμπτη ημέρα σήμερα, σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών, λόγω της ουκρανικής κρίσης, θα δούμε επιπτώσεις κυρίως στην ενέργεια, αλλά και αντίκτυπο στον πληθωρισμό, στο κόστος δανεισμού και στις χρηματοπιστωτικές αγορές.  Ο υπουργός εκτίμησε ότι ενδεχομένως θα δούμε αρνητικές επιπτώσεις και στον τουρισμό, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων μέχρι 5% ενώ τέλος, οι πληθωριστικές συνέπειες θα αφορούν και στις εισαγωγές από σιτηρά και δημητριακά. «Η ελληνική κυβέρνηση, έχε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία – Νέο μήνυμα αγωνίας του Σακχόφ για τη σύζυγό του: «Θεέ μου κάνε κάτι»! (Photos)

Ο πόλεμος στην Ουκρανία επηρρεάζει άμεσα τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Εβγκέν Σάκχοφ καθώς η εγκυμονούσα σύζυγός του περνά στιγμές αγωνίας.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία – Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση στο Instagram για την αποστολή βοήθειας

«Η Ελλάδα πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας! Mission accomplished...»

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»