Telegraph: «Η Ρωσία έχει κινητά κρεματόρια για να καίει τους νεκρούς στρατιώτες της»! (βίντεο)

12:28 - 27/02/2022

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, που έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το φορτηγό αποτέφρωσης, ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κινητά κρεματόρια για να αποκρύψει τον αριθμό των θυμάτων στον πόλεμο με την Ουκρανία σε ένα αντιρωσικό παροξυσμό, λες και δεν οι γονείς των Ρώσων πίσω δεν θα αναζητήσουν τα παιδιά τους. «Αν ήμουν στρατιώτης και ήξερα ότι οι στρατηγοί μου είχαν τόσο λίγη πίστη σε μένα που με ακολουθούσαν στο πεδίο της μάχης με ένα κινητό κρεματόριο, ή ήμουν μητέρα ή πατέρας ενός γιου, που πιθανώς βρίσκονταν στη μάχη και η ρωσική κυβέρνησή σκέφτεται ότι ο τρόπος για να καλυφθούν οι απώλειες ήταν ένα κινητό κρεματ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Telegraph: Η Ρωσία καίει τους νεκρούς στρατιώτες της σε κινητά κρεματόρια (vid)

Φορτηγά αποτέφρωσης, προκειμένου να καίνε τους νεκρούς στρατιώτες τους και να αποκρύπτεται με τον τρόπο αυτό ο αριθμός των θυμάτων σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph. Ιδιαίτερα σκληρές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ενώ οι μάχες με τα στρατεύματα της Ρωσίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για 4η ημέρα. Η […] The post Telegraph: Η Ρωσία καίει τους νεκρούς στρατιώτες της σε κινητά κρεματόρια (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις