Συγκλονίζει με την ανάρτησή της για τον πόλεμο στην Ουκρανία η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

04:46 - 26/02/2022

Θλίψη και πόνος, οργή και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις καρδιές όλων μας παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα τις εικόνες του πολέμου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την ρώσικη εισβολή, αναζητά με τη σειρά της απαντήσεις για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες και έχουν «παγώσει» τον πλανήτη. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα εξέφρασε την θλίψη της με μια σχετική ανάρτηση στο instagram, «γροθιά» στο στομάχι. Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω πώς να νοιώσω και κυρίως δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου… Δεν θα καταλάβω ποτέ πως οι λίγοι έχουν καταφέρει να επιβληθούν στους πολλούς. Δεν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακρόν: Βλέπει μακρά διάρκεια στον πόλεμο στην Ουκρανία – «Πρέπει να προετοιμαστούμε»

Όλοι θα έχουμε συνέπειες από αυτόν τον πόλεμο επεσήμανε ο Γάλλος Πρόεδρος

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τρέλα για Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ: Οργάνωσε και την εξέδρα μετά τα 4 γκολ

«Πακέτο από τον Άγιαξ στον ΠΑΟΚ – Δανεικός με οψιόν 3 εκατομμύρια ευρώ»

Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Γλυφάδα: Στα δίχτυα της αστυνομίας 40χρονος διαρρήκτης – Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές οχημάτων

Καταδίωξη στην Αγία Παρασκευή: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 21χρονο για κλοπή κινητών

Θυελλώδεις άνεμοι αναποδογύρισαν σκάφη στην Φθιώτιδα