Στεφανία Γουλιώτη: Όσο έχω τη δύναμη να την αντιμετωπίσω, δεν με τρομάζει η ανθρωποφαγία

18:08 - 25/02/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη στη συνάδελφο της, Δανάη Μπάρκα στο MEGA με αφορμή την επερχόμενη θεατρική παράσταση “Το σώσε” στο θέατρο Παλλάς. Ειδικότερα, η Στεφανία Γουλιώτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σου τη δίνει ο ερωτάς αυτή την αδρεναλίνη, αλλά στον έρωτα δεν μένεις συνέχεια σε αυτήν. Ταυτόχρονα το θέατρο μου ... Περισσότερα To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: Όσο έχω τη δύναμη να την αντιμετωπίσω, δεν με τρομάζει η ανθρωποφαγία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Όταν τα εμπόδια ξεπερνιούνται, μια αληθινή σύνδεση γεννιέται»: Νέα καμπάνια επικοινωνίας από την Telekomκαι την COSMOTE

Mega φορολοταρία: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 100.000 ευρώ

Euroleague: Non stop μπασκετική δράση τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο στο παρκέ του Novasports

Προβλέψεις για άνοδο στη τιμή σιταριού, καλαμποκιού, χυμού πορτοκαλιού

Εξάρχεια: «Με έβαλε στη γωνία και έπιανε το σώμα μου» λέει το πρώτο θύμα του Παλαιστίνιου που επιτέθηκε με λοστάρι σε 29χρονη

Νίκος Ψαρράς: «Δεν θέλω να σχολιάσω πράγματα που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή»