Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ”Είμαι συγκλονισμένος! Να πρυτανεύσει η λογική”

10:46 - 25/02/2022

Εύχομαι και προσεύχομαι λοιπόν να σταματήσει αυτός ο πόλεμος τώρα, να πρυτανεύσει η σύνεση και η λογική και να γίνει αντιληπτό ότι όλα τα ζητήματα μπορούν να διευθετηθούν και να επιλυθούν μέσα από το διάλογο και τη συνεννόηση και ποτέ με τη βία. Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ”Είμαι συγκλονισμένος! Να πρυτανεύσει η λογική” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εύχομαι και προσεύχομαι να σταματήσει αυτός ο πόλεμος τώρα

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος και οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου κατευθύνονται προς τους Ουκρανούς αδελφούς μας, ιδιαίτερα προς τα μικρά παιδιά...

Διαβάστε το στο Zougla

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Είμαι βαθιά συγκλονισμένος, οι σκέψεις μου στους Ουκρανούς αδελφούς μας

«Βαθιά συγκλονισμένος» από τις εξελίξεις στην Ουκρανία δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, εκφράζοντας την ευχή «να σταματήσει ο πόλεμος τώρα και να πρυτανεύσoυν η σύνεση και η λογική».

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Ουκρανία: Είμαι συγκλονισμένος, εύχομαι και προσεύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος τώρα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Είμαι βαθιά συγκλονισμένος και οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου κατευθύνονται προς τους Ουκρανούς αδελφούς μας, ιδιαίτερα προς τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους… που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου, και φυσικά προς τους χιλιάδες ομογενείς μας στη χώρα”, τόνισε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Επιπρόσθετα, δήλωσε συγκλονισμένος “ως […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023