Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» -Βίντεο «γροθιά στο στομάχι» με παιδάκι να κλαίει, μετά την ρωσική εισβολή
09:00 - 25/02/2022
Θλιβερές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες από την Ουκρανία, καθώς η ρωσική εισβολή στη χώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Πολλοί κάτοικοι σε Κίεβο και Μαριούπολη προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα με κάθε μέσο. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας όπου χιλιάδες αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές στην ουκρανική πρωτεύουσα, την επομένη μετά την εντολή Πούτιν για την εισβολή.
Οι εικόνες που αποτελούν «γροθιά στο στομάχι» ωστόσο είναι αυτές στις οποίες πρωταγωνιστούν μικρά παιδιά. Ένα από τα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι από το πρακτορείο Bloomberg το οποίο δείχνει ένα παιδάκι με δάκρυα στα μάτια να λέει πως «δεν θέλει να πεθά
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν θέλω να πεθάνω»: Το βίντεο με ένα παιδί που κλαίει μετά τη ρωσική εισβολή κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ
Τη στιγμή που οι κάτοικοι της Ουκρανίας βιώνουν τη φρίκη του πολέμου μετά την επίθεση της Ρωσίας στην χώρα, φωτογραφίες τους από τις ώρες αγωνίες που ζουν κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ. Ανάμεσα σε αυτά κι ένα βίντεο ενός μικρού κοριτσιού που κλαίει και φοβάται, το οποίο είναι πραγματικά «γροθιά στο στομάχι».
Διαβάστε το στο monopoli.grΟυκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» -Βίντεο «γροθιά στο στομάχι» με παιδάκι να κλαίει, μετά την ρωσική εισβολή
Θλιβερές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες από την Ουκρανία, καθώς η ρωσική εισβολή στη χώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πολλοί κάτοικοι σε Κίεβο και Μαριούπολη προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα με κάθε μέσο. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας όπου χιλιάδες αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές στην ουκρανική […]
Διαβάστε το στο thessports.gr