Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Δε ξέρω τι να πω στα παιδιά μου» – Κείμενο «γροθιά στο στομάχι»

07:16 - 25/02/2022

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την ρώσικη εισβολή, αναζητά με τη To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Δε ξέρω τι να πω στα παιδιά μου» – Κείμενο «γροθιά στο στομάχι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Ουκρανία: «Δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου…»

Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε την θλίψη της για τα τελευταία γεγονότα

Διαβάστε το στο in.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Ουκρανία: “Δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Γιατί το καλό δεν θριαμβεύει, γιατί η αγάπη δεν είναι προτεραιότητα γι’ αυτούς τους λίγους με την πολλή δύναμη;"

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νατάσα Μποφίλιου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Τώρα σκοτάδι, μόνο ο φόβος και το αίμα ακούγονται»

Νατάσα Μποφίλιου: «Όπως όλοι οι άνθρωποι, να ζήσω. Τώρα σκοτάδι. Ούτε λέξη. Μόνο ο φόβος και το αίμα ακούγονται».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»