Ζευγάρι της εγχώριας showbiz χώρισε μετά από ένα χρόνο σχέσης!

11:06 - 17/10/2019

Ο Διονύσης Αλέρτας και η Εβίτα Μπέκα χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης, γεγονός που ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. The post Ζευγάρι της εγχώριας showbiz χώρισε μετά από ένα χρόνο σχέσης! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κι άλλος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz – Τίτλοι τέλους μετά από ένα χρόνο σχέσης

Kι άλλος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι!

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Διονύσης Αλέρτας και η Εβίτα Μπέκα χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης!

Ο Διονύσης Αλέρτας και η Εβίτα Μπέκα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από έναν χρόνο σχέσης. Το ζευγάρι από τον περασμένο Ιανουάριο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κι άλλος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz – Τίτλοι τέλους μετά από ένα χρόνο σχέσης

Kι άλλος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι!

Διαβάστε το στο queen.gr

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Kι άλλος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι! Μετά από ένα χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και μπορεί να νόμιζαν πολλοί ότι η σχέση τους θα προχωρούσε, τελικά όμως χώρισαν! Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day και υπογράμμισε πως ο χωρισμός είναι οριστικός. Συγκεκριμένα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Kι άλλος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι! Μετά από ένα χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και μπορεί να νόμιζαν πολλοί ότι η σχέση τους θα προχωρούσε, τελικά όμως χώρισαν! Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day και υπογράμμισε πως ο χωρισμός είναι οριστικός. Χώρισαν οριστικά! Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στα προσωπικά έχω χωρίσει. Έτσι είναι οι σχέσεις. Ή προχωράνε ή τελειώνουν. Είν The post Κι άλλος χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz – Τίτλοι τέλους μετά από ένα χρόνο σχέσης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»