Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη»

08:36 - 24/02/2022

Στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» έδωσε συνέντευξη η Χρύσα Ρώπα. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα στο «Mega Καλημέρα», […] The post Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Όταν πήγε η μαμά μου, που μας γέννησε, να γεννήσει, βγήκαν δύο κορίτσια. Το ένα το πήραν και το άλλο το άφησαν», λέει η ηθοποιός για τη δίδυμη αδερφή της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χρύσα Ρώπα: Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη

«Επένδυσαν σε εμένα οι θετοί γονείς μου. Δεν είχαν παιδιά, διάλεξαν ένα, ψάξανε αρκετά και τους κάθισε αυτό το παιδί. Πήραν, λοιπόν, ένα παιδί, φαντάσου τώρα την Ελλάδα του 1956, σκοταδισμός. Εγώ ήμουν από μωρό με τους θετούς μου γονείς. Όταν πήγε η μαμά μου, που μας γέννησε, να γεννήσει, βγήκαν δύο κορίτσια. Το ένα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Επένδυσαν σε εμένα οι θετοί γονείς μου. Δεν είχαν παιδιά, διάλεξαν ένα, ψάξανε αρκετά και τους κάθισε αυτό το παιδί», είπε η Χρύσα Ρώπα. Το άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

«Επένδυσαν σε εμένα οι θετοί γονείς μου. Δεν είχαν παιδιά, διάλεξαν ένα, ψάξανε αρκετά και τους κάθισε αυτό το παιδί»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Άκη Παυλόπουλο: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, ήταν η έννοια του μισαναπηρισμού»

Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία η μητέρα της – Το συγκινητικό στεφάνι από τη Μαρία Καβογιάννη

Ανθή Βούλγαρη: Οι ευχές από τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε ο γιατρός για τον τοκετό – Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της

Ο Βαγγέλης Περρής σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό με τον Χάρη Ακριτίδη – «Τρέμω αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη, συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Άρια Καλύβα και Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανή καβγά: «Υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – «Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου, να ανακαλέσεις»