Βασιλική Θάνου για καταγγελίες Βγενόπουλου: Κατασκευασμένη και άθλια συκοφαντία
17:40 - 23/02/2022
Ανακοίνωση για τα όσα δημοσιεύονται σήμερα αναφορικά με καταγγελίες που έκανε ο αείμνηστος Ανδρέας Βγενόπουλος για κύκλωμα στην δικαιοσύνη το 2016 εξέδωσε η πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου. «Η απάντηση στο εύλογο ερώτημα που γεννάται σε όλους, για ποιο λόγο τώρα και μετά πάροδο έξι χρόνων, κάποιοι θυμήθηκαν να ... Περισσότερα
To άρθρο Βασιλική Θάνου για καταγγελίες Βγενόπουλου: Κατασκευασμένη και άθλια συκοφαντία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Β. Θάνου για καταγγελίες Βγενόπουλου: «Μετά από 6 χρόνια αναμασούν την άθλια συκοφαντία »
Ανακοίνωση σχετικά με τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών που είχε κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος περί κυκλώματος στη Δικαιοσύνη, εξέδωσε η πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου- Χριστοφίλου.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΒασιλική Θάνου για το ηχητικό Βγενόπουλου: Κατασκευασμένη και άθλια συκοφαντία
Ανακοίνωση για τα όσα δημοσιεύονται σήμερα αναφορικά με καταγγελίες που έκανε ο αείμνηστος Ανδρέας Βγενόπουλος για κύκλωμα στην δικαιοσύνη το 2016 εξέδωσε η πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου. «Η απάντηση στο εύλογο ερώτημα που γεννάται σε όλους, για ποιο λόγο τώρα και μετά πάροδο έξι χρόνων, κάποιοι θυμήθηκαν να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Βασιλική Θάνου προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την κατασκευασμένη και άθλια συκοφαντία
«Κατά τη διάρκεια της τεσσαρακονταετούς υπηρεσίας μου στη Δικαιοσύνη, ήμουν από εκείνους που δεν δέχθηκαν ποτέ να συγκαλύψουν τη διαφθορά» Ολόκληρη η ανακοίνωση – απάντηση της κ. Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου, Προέδρου Αρείου Πάγου επίτ. και πρώην Πρωθυπουργού «Η απάντηση στο εύλογο ερώτημα που γεννάται σε όλους, για ποιο λόγο τώρα και μετά πάροδο έξι […]
Η Βασιλική Θάνου προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την κατασκευασμένη και άθλια συκοφαντία - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΈξαλλη η Β.Θάνου με τις καταγγελίες Α.Βγενόπουλου: «Κατασκευασμένη σε βάρος μου άθλια συκοφαντία»
Ανακοίνωση για τα όσα δημοσιεύονται σήμερα αναφορικά με καταγγελίες που έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος το 2016 γύρω από το παραδικαστικό κύκλωμα εξέδωσε η πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου.
Η απάντηση της κ. Θάνου
«Η απάντηση στο εύλογο ερώτημα που γεννάται σε όλους, για ποιο λόγο τώρα και μετά πάροδο έξη (6) χρόνων), κάποιοι θυμήθηκαν να «αναμασήσουν» την κατασκευασμένη σε βάρος μου άθλια συκοφαντία από τον τότε ελεγχόμενο από τη Δικαιοσύνη Ανδρ. Βγενόπουλο, είναι η εξής: Σε περίοδο που ο κόσμος αγωνιά για το πώς θα πληρώσει το ρεύμα, το πετρέλαιο, τη βενζίνη και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, που οι τιμές τους ανεβαίνουν καθημερινά, κάποιο
Διαβάστε το στο pronews.gr