Σασμός: Ο όρος που έβαλε ο Δημήτρης Ήμελλος στην παραγωγή για να πει το «ναι»

17:32 - 23/02/2022

«Ο πατέρας μου όταν άφησα τη Νομική για την υποκριτική δεν το πίστευε και μου έλεγε πως αυτό που κάνω είναι μάταιο. Με την υποκριτική ήταν κάτι ακαριαίο, όπως ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που δεν σε νοιάζει το πρακτικό του κομμάτι» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ήμελλος στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη το πρωί της Τετάρτης (23/02). «Δεν είμαι ψώνιο, απαιτώ να πληρώνομαι και έχω διεκδικήσει τα χρήματά μου. Έχω κάνει μέχρι και αγωγές στο δικαστήριο και μάλιστα ως πρωτόβγαλτος. Είναι άλλο πράγμα να πληρώνομαι γι’ αυτό που κάνω κι άλλο πράγμα να το κάνω για να πληρώνομαι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ήμελλος. Σασμός: Ο όρος που έβαλε ο Δημήτρης Ήμελλος στην παραγωγή για να πει το «ναι» Ο Δημήτρης Ήμελλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αεροπορικό δυστύχημα στην Αριζόνα: Ένας νεκρός μετά την πτώση αεροπλάνου σε αεροδρόμιο

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υπογράφει τα εκτελεστικά διατάγματα για την επιβολή δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο

Νέος ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/2/2024

Νατάσσα Μποφίλιου για Νίκο Ρωμανό: «Τον σέρνουν σε πλεκτάνη για τα συμφέροντά τους»

Εκλήθη ο Ρώσος πρέσβης για ύποπτη παραβίαση του εναέριου χώρου της Φινλανδίας