Αναστάσιος Ράμμος: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι το κορίτσι μου»
13:20 - 23/02/2022
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος που αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού του Alpha, Total Blackout. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη και την Barking Well και αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη. Μιλώντας αρχικά για την παρουσίαση του Total […]
The post Αναστάσιος Ράμμος: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι το κορίτσι μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστάσιος Ράμμος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Την αγαπώ, είναι το κορίτσι μου»
Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσίαση
To άρθρο Αναστάσιος Ράμμος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Την αγαπώ, είναι το κορίτσι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑναστάσιος Ράμμος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Την αγαπώ, είναι το κορίτσι μου»
Για το νέο του επαγγελματικό βήμα και την παρουσίαση του Total Blackout, καθώς και για τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha. «Η πρόταση έγινε μέσω του Νίκου Κοκλώνη, δεν έχω ιδέα γιατί σκέφτηκαν εμένα για την παρουσίαση. Νομίζω επειδή θέλει και
Το άρθρο Αναστάσιος Ράμμος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Την αγαπώ, είναι το κορίτσι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr