Τεχνητή Νοημοσύνη – Διεθνής έρευνα Focus Bari: Οι Έλληνες οι πιο σκεπτικοί

13:00 - 23/02/2022

Οι πιο σκεπτικοί από όλους είναι οι Έλληνες απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτό προκύπτει νέα διεθνή έρευνα της Focus Bari. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, το συναίσθημα που κυριαρχεί για την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ), είναι ο σκεπτικισμός, σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Focus Bari | YouGov στην ... Περισσότερα To άρθρο Τεχνητή Νοημοσύνη – Διεθνής έρευνα Focus Bari: Οι Έλληνες οι πιο σκεπτικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τεχνητή Νοημοσύνη – Διεθνής έρευνα Focus Bari: Οι Έλληνες οι πιο σκεπτικοί

όσο στην Ελλάδα, όσο και στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, το συναίσθημα που κυριαρχεί για την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ), είναι ο σκεπτικισμός, σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Focus Bari | YouGov στην Ελλάδα (σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.001 ατόμων 18 – 74 ετών τον Δεκέμβριο 2021), καθώς και σε άλλες 17 χώρες μέσω […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιάννης Καλλιάνος: «Τις πρώτες 15 ημέρες που “έφυγε” ο μπαμπάς μου ήμουν ένα ράκος»

Ο Μπουφόν αποκαλύπτεται: Η «μάχη» με την κατάθλιψη, ο θαυμασμός για τον Νεϊμάρ και οι ατάκες για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Επιστρέφει ο πυρηνικός τρόμος - Ο Πούτιν απειλεί με παγκόσμιο όλεθρο - Οι 3 όροι για να «πατήσει» το κουμπί

Καιρός αύριο: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γεράσιμος Γεννατάς για «Αρχελάου 5»: «Δεν μας έχουν πει αν θα κοπεί η σειρά, είμαι αισιόδοξος»

ΙΑΕΑ: Το Ιράν αύξησε τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου αλλά «θα σταματήσει η παραγωγή του σε επικίνδυνα επίπεδα»