Μαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε»
12:26 - 23/02/2022
Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία και τον γάμο της με […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν τον είδα ένιωσα αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου»
Και μέσα σε όλα... έριξε και ένα σπαγγάτο!
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Ιωαννίδου: Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου και είχα κατουρηθεί επειδή μου μίλησε
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σήμερα στο Πρωινό και τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, όπου μίλησε και για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό. Μάλιστα αποκάλυψε πως είχε κάνει αρκετές αμβλώσεις ενώ ήταν μαζί του. «Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ νεανική ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Καλά να είναι εκεί που είναι αλλά δεν με πρόσεχε. Δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου και πήγαινα με τις φίλες μου και έκανα τις αμβλώσεις», είπε η Μαρία Ιωαννίδου. «Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό, ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών. Μπήκε μέσα στη σχολή, με κάρφωσε και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Μούγγα εγώ. Ήταν τέτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Μαρία Ιωαννίδου εξομολογείται: «Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε»
Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό. «Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε. Δεν μπορούσα...
The post Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογείται: «Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα υγρασία στο εσώρουχό όταν μου μίλησε ο Σειλινός στα 9 μου, από τα 14 είχαμε κανονική σχέση» (vid)
Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό. Η ίδια εξομολογήθηκε και για τις αμβλώσεις που είχε αναγκαστεί να κάνει εκείνη την εποχή. «Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου για B.Σειληνό: «Αισθάνθηκα υγρασία στο εσώρουχo μου - Είχα κατουρηθεί»
Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μίλησε μίλησε για τον μεγάλο της έρωτα για τον Φρέντυ Γερμανό αλλά και για τον πρώτο της σύζυγό τον ηθοποιό και χορευτή Βαγγέλη Σειληνό από τον οποίο είχε μείνει έγκυος αρκετές φορές και έκανε εκτρώσεις.
«Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε. Δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου και πήγαινα με τις φίλες μου να κάνω τις αμβλώσεις.
Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό, ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών. Μπήκε μέσα στη σχολή, με κάρφωσε και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Μούγγα εγώ. Ήταν τέτοια η συγκίνησή μου που κατ
Διαβάστε το στο pronews.grΜαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε»
“Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε”, εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό. Η ίδια εξομολογήθηκε και για τις αμβλώσεις που είχε αναγκαστεί να κάνει εκείνη την εποχή. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Ιωαννίδου: "Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε"
"Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε»
«Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε», εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό. Η ίδια εξομολογήθηκε και για τις αμβλώσεις που είχε αναγκαστεί να κάνει εκείνη την εποχή. «Έκανα πολλές […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα μια υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr