The Masked Singer: Γιατί δεν θα δούμε την Τάμτα στην κριτική επιτροπή

11:48 - 23/02/2022

Πολύς λόγος έχει γίνει για το The Masked Singer που ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» του To άρθρο The Masked Singer: Γιατί δεν θα δούμε την Τάμτα στην κριτική επιτροπή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Masked Singer: Γιατί δεν συμμετέχει τελικά η Τάμτα στο talent show με τον Σάκη Ρουβά

Τα ηνία της παρουσίασης θα έχει ο Σάκης Ρουβάς, ενώ τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής παραμένουν ως επτασφράγιστο μυστικό από το κανάλι του Φαλήρου. Η Τάμτα βρισκόταν πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» για τον ρόλο ενός εκ των τεσσάρων κριτών του σόου, όμως, τελικά αυτό δεν θα γίνει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»