Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία»

02:04 - 23/02/2022

Ο Άγγελος Πεντάρης, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, ήταν απόψε καλεσμένος στον Γρηγόρη […] The post Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία»

Ο ντράμερ που καθήλωσε το κοινό και τους κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε για το πώς κατάφερε παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία

Ο νεαρός ντράμερ εντυπωσίασε με τις ικανότητές του το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Διαβάστε το στο in.gr

Άγγελος Πεντάρης: Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τρίτης (22/2) ήταν ο Άγγελος Πεντάρης, ο νεαρός ντράμερ που καθήλωσε κοινό και κριτές, με την εμφάνισή του στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ο Άγγελος περιέγραψε πώς η δύναμη της ψυχής του «νίκησε» το σώμα του και πώς κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Επίσης, μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα από τις ατελείωτες ώρες φυσιοθεραπείας, το πρώτο ταξίδι του στην Αμερική και τις σπουδές μουσικής στο Λος Άντζελες, τη συμπαράσταση της οικογένειάς του και τα λόγια της φυσιοθεραπεύτριάς του που έγιναν «οδηγός» σε κάθε του βήμα, μέχρι και την προσπάθειά του να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. «Εγώ γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία – ΒΙΝΤΕΟ

Άγγελος Πεντάρης: Ο ντράμερ που καθήλωσε κοινό και κριτές στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» Ο Άγγελος Πεντάρης, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τη γέννησή του.... The post Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία»

Ο Άγγελος Πεντάρης, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», βρέθηκε To άρθρο Ελλάδα έχεις Ταλέντο – Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία»

Ο ντράμερ που καθήλωσε το κοινό και τους κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε για το πώς κατάφερε παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Το άρθρο Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: «Διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία όταν ήμουν τεσσάρων μηνών»

Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: «Διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία όταν ήμουν τεσσάρων μηνών» Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Άγγελος Πεντάρης, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τη γέννησή του. «Εγώ γεννήθηκα δύο μήνες πρόωρος κι όταν ήμουν τεσσάρων μηνών […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»