Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του

22:18 - 22/02/2022

Έντονη ήταν η συγκίνηση απόψε στο Survivor κι η ανακοίνωση του επάθλου επικοινωνίας έφερε δάκρυα στα μάτια αρκετών παικτών. Ανάμεσά […] The post Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Γιατί ο Απόστολος Ρουβάς ζήτησε με δάκρυα στα μάτια συγγνώμη από τον πατέρα του

«Θέλω να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη

Γιατί «λύγισε» ο Απόστολος Ρουβάς;

Διαβάστε το στο in.gr

Survivor: «Λύγισε» ο Απόστολος Ρουβάς – Η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του (video)

Survivor: Στο άκουσμα πως οι παίκτες θα επικοινωνήσουν με τα δικά τους πρόσωπα έκλαψανΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor 5: Στα άκρα οι σχέσεις των Διασήμων – Ο Απόστολος Ρουβάς ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα του

Στα άκρα φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των παικτών της Κόκκινης ομάδας του Survivor μετά και το ιδιαίτερα έντονο συμβούλιο το οποίο προβλήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η μέρα των Διασήμων ξεκίνησε με γκρίνια ενώ στην συνέχεια είχε πολλά κλάματα. Αρχικά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε πως κατά την επιστροφή στην καλύβα, το προηγούμενο βράδυ, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος της ζήτησε τα ρέστα επειδή η παίκτρια ψήφισε την Ναυσικά Παναγιωτοπούλου. Η ένταση όμως συνεχίστηκε και στην καλύβα όπου η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου κατηγόρησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως διαστρεβλώνει τα λεγόμενα της προκειμένο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor – Απόστολος Ρουβάς: Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του

O Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος ζήτησε και μια συγγνώμη: «Κάτι που με έχει καταρρακώσει αυτήν τη στιγμή. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor – Απόστολος Ρουβάς: Η δημόσια συγγνώμη και τα δάκρυα για τον πατέρα του

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας και είναι έτοιμοι να To άρθρο Survivor – Απόστολος Ρουβάς: Η δημόσια συγγνώμη και τα δάκρυα για τον πατέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Survivor - Λύγισε ο Απόστολος Ρουβάς με το μήνυμα του πατέρα του: "Σου ζητώ συγγνώμη"

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο Survivor, με έπαθλο την επικοινωνία. Αρκετοί παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Απόστολος Ρουβάς – Survivor 5: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόστολος Ρουβάς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, όταν άκουσε το ηχητικό μήνυμα του πατέρα του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Survivor: Απόστολος Ρουβάς – «Θέλω να πω μία τεράστια “συγγνώμη” στον πατέρα μου» 

Τα έπαθλα επικοινωνίας στο Survivor είναι εξίσου σημαντικά με το φαγητό καθώς αναπτερώνουν το ηθικό των παικτών και ρίχνονται πιο μάχιμοι στα αγωνίσματα. Στο αποψινό όλοι οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι. Η Μυριέλλα ξέσπασε σε κλάματα ενώ η Ασημίνα εξομολογήθηκε ότι ανυπομονεί λάβει μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη. «Μου «έχει λείψει πάρα πολύ […] The post Survivor: Απόστολος Ρουβάς – «Θέλω να πω μία τεράστια “συγγνώμη” στον πατέρα μου»  appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»