Ο Ηλίας Μαμαλάκης για το τέλος της εκπομπής «Μπουκιά και συχώριο»

14:46 - 22/02/2022

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός μάγειρας μίλησε, μεταξύ άλλων, για το […] The post Ο Ηλίας Μαμαλάκης για το τέλος της εκπομπής «Μπουκιά και συχώριο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Μαμαλάκης: Για αυτό σταμάτησε η εκπομπή “Μπουκιά και συχώριο”

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τον λόγο που δεν τον βλέπουμε τηλεοπτικά και το τέλος του “Μπουκιά και Συχώριο”. Τηλεοπτικά θα σας δούμε κάποια στιγμή πάλι; Θα ήθελα να κάνω κάτι ταξιδιωτικό, κάτι με εξωτερικά γυρίσματα. Για κάποιο παράξενο λόγο, ενώ όλοι θαυμάζουν την εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Για αυτό σταμάτησε η εκπομπή “Μπουκιά και συχώριο” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηλίας Μαμαλάκης: Για αυτό σταμάτησε η εκπομπή “Μπουκιά και συχώριο”

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τον λόγο που δεν τον βλέπουμε τηλεοπτικά και το τέλος του “Μπουκιά και Συχώριο”.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»