Μαίρη Μηλιαρέση: «Ήταν κακοήθεια, αν δεν έβγαινε, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα»

13:22 - 22/02/2022

Flashback στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για όλα. «Στην […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Ήταν κακοήθεια, αν δεν έβγαινε, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαίρη Μηλιαρέση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Αν δεν είχα κάνει επέμβαση, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της, την κακοήθεια που εμφάνισε στον θυρεοειδή και προχώρησε στο δεύτερο στάδιο, καθώς και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: «Αν δεν είχα κάνει επέμβαση, θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα τώρα»

Η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η παρουσιάστρια, μεταξύ To άρθρο Μαίρη Μηλιαρέση: «Αν δεν είχα κάνει επέμβαση, θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα τώρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: "Ήταν κακοήθεια, αν δεν έβγαινε, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα"

Το πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπισε εγκαίρως η Μαίρη Μηλιαρέση και η περίοδος που άρχισε η κατηφόρα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: "Ήταν κακοήθεια, αν δεν έβγαινε, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα"

"Ο άγγελος που μου έχει στείλει ο Θεός και με αγαπάει πάρα πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»