Γρηγόρης Αναστασιάδης για Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο»

12:04 - 22/02/2022

Καλεσμένος στο Πρωινό μέσω skype ήταν ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Γρηγόρης Αναστασιάδης. Ο γυμναστής αναφέρθηκε, To άρθρο Γρηγόρης Αναστασιάδης για Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αναστασιάδης: «Με την Αγγελική Ηλιάδη υπήρξε από την αρχή ένας ηλεκτρισμός»

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε μέσω Skype ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην Αγγελική Ηλιάδη...

Διαβάστε το στο Zougla

Γρηγόρης Αναστασιάδης για Αγγελική Ηλιάδη: Δεν έχω ερωτευτεί ξανά σε αυτό το επίπεδο

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την αποχώρηση από την «Φάρμα» και περιέγραψε τον έρωτα του με την Αγγελική Ηλιάδη. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΑΝΤ1, τόνισε ότι είναι αρκετά ερωτευμένος, ενώ πρόκειται να μετακομίσει στην Αθήνα. «Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα. Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, περ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Αναστασιάδης: «Με την Αγγελική Ηλιάδη υπήρξε από την αρχή ένας ηλεκτρισμός»

Στην εκπομπή «Πρωινό»μίλησε μέσω skype ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην Αγγελική Ηλιάδη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αναστασιάδης για Ηλιάδη: «Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ σε αυτό το επίπεδο»

Καλεσμένος στο Πρωινό μέσω skype ήταν ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γ.Αναστασιάδης για Α.Ηλιάδη: «Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο»

Ο γυμναστής Γρηγόρης Αναστασιάδης , όπως είναι γνωστό αποχώρησε μαζί με την γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη από τη «Φάρμα» το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος μέσω Skype στο Πρωινό. Ο Γρηγόρης όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και απάντησε για τη σχέση που έχει δημιουργήσει με την τραγουδίστρια. Μάλιστα αποκάλυψε πώς «δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο». «Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φά

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γρηγόρης Αναστασιάδης για Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο»

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αναστασιάδη για την Αγγελική Ηλιάδη μετά την αποχώρησή του από την «Φάρμα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»