Τσακαλώτος: Διαφωνώ με την εκλογή προέδρου από τη βάση

11:50 - 22/02/2022

Απέκλεισε συνεργασία με τη ΝΔ αναφέροντας «συμμετέχω στο πολιτικό συμβούλιο δεν έχω ακούσει κάτι για συνεργασία με την Κεντροδεξιά»

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσακαλώτος: Διαφωνώ με την εκλογή προέδρου από τη βάση - Εγώ δεν ανοίγω εσωκομματικά μέτωπα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε συνεργασία με τη ΝΔ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τσακαλώτος: Διαφωνώ με την εκλογή προέδρου από τη βάση

Απέκλεισε συνεργασία με τη ΝΔ αναφέροντας «συμμετέχω στο πολιτικό συμβούλιο δεν έχω ακούσει κάτι για συνεργασία με την Κεντροδεξιά»

Διαβάστε το στο tovima

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Διαφωνώ με την εκλογή προέδρου από τη βάση (VIDEO)

«Μπορεί να υπήρξαν ορισμένες άστοχες διατυπώσεις (για τη συνέντευξη στην Καθημερινή)» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», μετά το σάλο που προκάλεσε η συνέντευξή του κυρίως στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσακαλώτος διευκρίνισε πως « Είπα ότι με τη μόρφωση που έχω πάρει νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά αμέσως μετά λέω ότι αυτό δεν το λέω για καλό» αλλά επέμεινε στο ζήτημα των προνομίων «έπρεπε να πούμε ότι υπάρχει ένα θέμα προνομίων, για εμένα ήταν θέμα ειλικρίνειας». Δήλωσε πως τον στεναχώρησε η αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «με στεναχώρησε η κριτική των συντρόφων μου, που έπρεπε να σκεφτούν ότι μάλλον είναι θέμα κακής διατύ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Haircare: Τι να αλλάξετε για να λάμπουν πάντα τα μαλλιά σας

Η Επανάσταση του Τουρισμού Ευεξίας και Αντιγήρανσης στην Ελλάδα

Εκλογές ΗΠΑ: «Η Ευρώπη πρέπει να ελπίζει να νικήσει ο Τραμπ» – Aνάλυση Politico

Δημιουργούνται και μεταστεγάζονται δυο ΚΕΠ σε Αθήνα και Επίδαυρο

Αμερικανικές εκλογές: 24χρονος έδωσε μπουνιά σε εκλογικό υπάλληλο

Aταμάν: «Όταν η Εuroleague ανακοινώσει που θα γίνει το Final Four θα πω στους φιλάθλους να πάρουν εισιτήρια»