Βαγγέλης Γερμανός για δηλώσεις Ρουβά: «Δεν ανακατεύομαι με τα πίτουρα»

10:42 - 22/02/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Βαγγέλης Γερμανός. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για το πρόβλημα […] The post Βαγγέλης Γερμανός για δηλώσεις Ρουβά: «Δεν ανακατεύομαι με τα πίτουρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγγέλης Γερμανός για Σάκη Ρουβά: Δεν θέλω να ανακατεύομαι με τα πίτουρα

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και σχολίασε, μεταξύ άλλων το ελληνικό metoo, αλλά και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όσοι καταγγέλθηκαν είναι ένα καλό παράδειγμα υποκριτών. Παλιοτόμαρα και πριν ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Βαγγέλης Γερμανός ανέφερε: «Εφόσον είμαι ήδη 73, δεν θέλω να ανακατεύομαι με τα πίτουρα. Η κακία και η βλακεία έχουν το ίδιο αποτέλεσμα». «Είμαι μεγαλούτσικος, πατάω μέσα στα 73 χρόνια. Μετά τα 50 μου υπήρχε τεράστια διαφορά, βλέπεις τη ζωή από την πίσω πλευρά μετά τα 50. Έκανα εγχείρηση κήλης κάποια στιγμή και γράφτηκε ότι έπαθα καρδιακό επεισόδιο και πήγα να πεθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βαγγέλης Γερμανός για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Λιγνάδη: «Δεν ανακατεύομαι με τα πίτουρα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» μίλησε ο Βαγγέλης Γερμανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην κόρη του ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Σάκη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βαγγέλης Γερμανός για δηλώσεις Ρουβά: «Δεν ανακατεύομαι με τα πίτουρα»

«Η κακία και η βλακεία έχουν το ίδιο αποτέλεσμα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε