Η Άννα Χατζησοφιά δηλώνει πως “δεν είχε κλείσει η ιστορία” στο Καφέ της Χαράς

20:18 - 03/01/2020

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε το “Καφέ της Χαράς” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας […] The post Η Άννα Χατζησοφιά δηλώνει πως “δεν είχε κλείσει η ιστορία” στο Καφέ της Χαράς appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άννα Χατζησοφιά δηλώνει πως “δεν είχε κλείσει η ιστορία” στο Καφέ της Χαράς

Για τον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς», μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο, η συνδημιουργός της σειράς, Άννα Χατζησοφιά. “Δεν είχε κλείσει η ιστορία. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε πάντα η σκέψη να το συνεχίσουμε” σημείωσε, χαρακτηριστικά, η σεναριογράφος. “Η Ρένια Λουιζίδου πάντα έλεγε να το ξανακάνουμε. Μετά πλάκωσε η κρίση, αλλά καλύτερα, γιατί έγινε στο χρόνο που θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει. Έχω την αγωνία που έχω πάντα όταν ξεκινάει μια δουλειά. Δεν είναι κάτι διαφορετικό. Η βασική μου αγωνία είναι να είναι καλή η δουλειά. Και η δουλειά θα είναι καλή. Θα αναμετρηθεί επάξια με τον παλιό της εαυτό και μπορεί να είναι και καλύτερη σε κάποια επίπεδα” πρόσ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»