Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι το Πολύ την Κυριακή»
00:46 - 22/02/2022
Την πιο άσχημη περίοδο στα επαγγελματικά του περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show, όπου είχε καλεσμένο τον Ανδρέα […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι το Πολύ την Κυριακή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η χειρότερη τηλεοπτική του στιγμή – Θα έπρεπε να με είχαν πετάξει έξω (Βίντεο)
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε σε ποια εκπομπή δεν είχε καλή χημεία με τον σκηνοθέτη. Η δημόσια συγνώμη μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη χειρότερη συνεργασία της ζωής του
Τη δική του επαγγελματική εξομολόγηση έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο The 2night Show έχοντας καλεσμένο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Περιγράφω τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου το “Πολύ την Κυριακή” το 2006 στο Mega. Τη βραδινή εκπομπή με ταξίδια στον κόσμο. Εκεί επειδή δεν υπήρξε τηλεοπτική χημεία...
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη χειρότερη συνεργασία της ζωής του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι το Πολύ την Κυριακή»
"Αυτό επαγγελματικά και στη Αμερική θα έπρεπε να με είχαν πετάξει έξω στα πέντε δευτερόλεπτα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr