Survivor 5: Βγήκαν «μαχαίρια» στους Διάσημους – «Εγώ φοράω παντελόνια και όχι γιατί ζεσταίνομαι σαν και σένα»

22:44 - 21/02/2022

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor 5 σχολίαζαν οι παίκτες των δυο ομάδων, είτε ένας – ένας στην κάμερα της παραγωγής είτε σε παρέες στην παραλία. Την αρχή έκανε ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. «Ξαφνιάστηκα. Δεν το περίμενα με τίποτα. Έχω καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει και ποιος έχει παροτρύνει την υποψηφιότητα μου» σχολίασε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου. Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος δεν έχει καλές σχέσεις με τον Σάκη Αρσενίου σχολίασε την υποψηφιότητα του τραγουδιστή σχολίασε πως: «Δεν το περίμενε γιατί στηριζόμενος στην παρέα του Άρη του Σοϊλέδη, του Απόστολου Ρουβά και της Ναυσικάς, θεώρησε ότι είναι ασφ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Η Άντζελα Δημητρίου μπέρδεψε την Josephine με την Λιόλιου και της είπε: “Λιόλιου σκίζεις!”»

Δούκας: Προτείνω ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να στείλει επιστολή στο PES για έκτακτη συνάντηση για τις πολιτικές του Τραμπ

Νέα ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου: «Αύριο, καρδούλα μου, στον Άγιο Αχίλλιο»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για τη ρεβάνς με Στεάουα οι Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη «Ήλιε μου, φως μου, παιδί μου»

Έλληνας χαφ στον Ολυμπιακό με εντολή Μεντιλίμπαρ