Γ.Οικονόμου: «Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ»
13:34 - 21/02/2022
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην εισαγωγή του κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι «η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αρκείται σε παθητικό ρόλο θεατή απέναντι στις εξελίξεις».
«Με συνεχείς διπλωματικές ενέργειες, με διεθνείς πρωτοβουλίες, με όπλα μας την αναβαθμισμένη θέση της χώρας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι αλλά και το διεθνές κύρος του πρωθυπουργού ο οποίος πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις επίλυσης των διεθνών ζητημάτων, η Ελλάδα ανθίσταται και προστατεύει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» ανέφερε.
Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στην διπλωματική δραστηριότητα του πρωθυπουργού τις περασμένες ημέρες, και μεταξύ αυτών επισήμανε τη συνάντηση του με την αντιπρόεδ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr