Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρικίου: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη με τη δημοσιότητα» (vid)

13:24 - 21/02/2022

«Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρικίου: «Πρέπει να προσέχει με τη δημοσιότητα, μην ξεχνάτε τι έγινε με την Έφη Θώδη»

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, στον οποίο και έδωσε το παρών και μίλησε για την «ξαφνική» δημοσιότητα που γνώρισε το ζευγάρι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρίκιο Μαυρικίου μετά τον αρραβώνα: Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε, για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση όπου έδωσε και το παρών.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά τον αρραβώνα: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε, To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά τον αρραβώνα: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρικίου: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη»

Ανάμεσα στους καλεσμένους του αρραβώνα – υπερπαραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας για να παρευβρεθεί στον αρραβώνα του θεατρικού παραγωγού. Mιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τοποθετήθηκε τόσο για τα καλά όσο και για τα […] The post Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρικίου: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει