Τσιμίκας: «Να πάρω τρόπαιο στον δεύτερο τελικό μου με τη Λίβερπουλ»

13:00 - 21/02/2022

Ο Κώστας Τσιμίκας περιμένει πως και πως να ξαναμπεί στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του LeagueCup την προσεχή Κυριακή και θέλει να ξεκινήσει την... συλλογή τροπαίων μες τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιμίκας: «Να πανηγυρίσω τίτλους με την Λίβερπουλ»

Για τον τελικό του Λιγκ Καπ που είναι την προσεχή Κυριακή (27/2) απέναντι στην Τσέλσι, αλλά και την ανυπομονησία του να ξαναμπεί στο «Γουέμπλεϊ» μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει να «κουμπώσει» και με το παραπάνω την φετινή σεζόν στην Λίβερπουλ. Την προσεχή Κυριακή (27/2) ο Σερραίος πρώην αριστερός αμυντικός του Ολυμπιακού, […] The post Τσιμίκας: «Να πανηγυρίσω τίτλους με την Λίβερπουλ» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τσιμίκας: «Να πανηγυρίσω τίτλους με την Λίβερπουλ»

Τσιμίκας: «Να πανηγυρίσω τίτλους με την Λίβερπουλ» 21/02/2022 Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει να «κουμπώσει» και με το παραπάνω την φετινή σεζόν στην Λίβερπουλ. Την προσεχή Κυριακή (27/2) ο Σερραίος πρώην αριστερός αμυντικός του Ολυμπιακού, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στο «Γουέμπλεϊ», το τρόπαιο του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι. Σε δηλώσεις που έκανε για το συγκεκριμένο ματς, ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα παίξαμε στο Γουέμπλεϊ για το Community Shield απέναντι στην Άρσεναλ οπότε τώρα είναι ο δεύτερος τελικός μου με την ομάδα, με αυτή την οικογένεια. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι θέλω να πανη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Χοκς - Μάβερικς 119-129:Ανέλαβε δράση ο Ίρβινγκ στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» την Ατλάντα (vid)

Πίστονς - Ράπτορς 102-100: Ο Άιβι «ξέρανε» το Τορόντο με buzzer beater (vid)

Μια γυναίκα δολοφονείται κάθε 10 λεπτά από τον σύντροφό της ή συγγενή της σε διεθνή κλίμακα

Γκρίζλις - Σέλτικς 123-98: Μοράντ... παρόντος, όλα γίνονται πιο εύκολα για το Μέμφις (vid)

Κλίπερς - Σέλτικς 126-94: Σαρωτικοί στο ντεμπούτο του Πορζίνγκις (vid)

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta