Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της και «σφάζει» Λιάγκα και Σκορδά για το άδειασμά τους

12:34 - 21/02/2022

Μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού. Μεταξύ To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της και «σφάζει» Λιάγκα και Σκορδά για το άδειασμά τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά για τον θάνατο του πατέρα της και «σφάζει με το γάντι» Λιάγκα - Σκορδά

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για την παραμονή της στη «Φάρμα» αλλά και όσα την ενόχλησαν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά για τον θάνατο του πατέρα της και «σφάζει» Λιάγκα και Σκορδά για το άδειασμά

Μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

H Αγγελική Ηλιάδη μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της και ρίχνει τα καρφιά της σε Λιάγκα και Σκορδά

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού ήταν η Αγγελική Ηλιάδη...

Διαβάστε το στο Zougla

H Αγγελική Ηλιάδη μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της και ρίχνει τα καρφιά της σε Λιάγκα και Σκορδά

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της προς τον Γιώργο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά για τον θάνατο του πατέρα της- «Σφάζει» Λιάγκα και Σκορδά

Μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»