Απόστολος Γκλέτσος: «Μπορεί να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το κουλό μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: Έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι
Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για το κίνημα MeToo και για το αν ο ίδιος έχει βρεθεί ποτέ σε θέση θύτη. Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για την πολιτική, το κίνημα MeToo, την κόρη του, ... Περισσότερα
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑπόστολος Γκλέτσος: Μπορεί να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα αλλά το όχι είναι όχι
«Αν σου πει όχι είναι όχι, αν σου πει ναι πας και στο παρασύνθημα. Να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα μπορεί, αλλά να απλώσω το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι, δεν το έχω κάνει», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Διαβάστε το στο vita.grΑπόστολος Γκλέτσος: Έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το “κουλό μου”
Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για το κίνημα MeToo και για το αν ο ίδιος έχει βρεθεί ποτέ σε θέση θύτη. Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για την πολιτική, το κίνημα MeToo, την κόρη του, […]
Διαβάστε το στο dete.gr