Απόστολος Γκλέτσος: «Μπορεί να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το κουλό μου»

10:48 - 21/02/2022

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για όσα έχουν έρθει «στο φως» μέσω του κινήματος MeToo.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Μπορεί να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το κουλό μου (Βίντεο)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Απόστολος Γκλέτσος: Έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για το κίνημα MeToo και για το αν ο ίδιος έχει βρεθεί ποτέ σε θέση θύτη. Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για την πολιτική, το κίνημα MeToo, την κόρη του, ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Απόστολος Γκλέτσος: Μπορεί να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα αλλά το όχι είναι όχι

«Αν σου πει όχι είναι όχι, αν σου πει ναι πας και στο παρασύνθημα. Να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα μπορεί, αλλά να απλώσω το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι, δεν το έχω κάνει», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε το στο vita.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Έχω επιμείνει σε μια γυναίκα, αλλά δεν έχω απλώσει το “κουλό μου”

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για το κίνημα MeToo και για το αν ο ίδιος έχει βρεθεί ποτέ σε θέση θύτη. Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μίλησε για την πολιτική, το κίνημα MeToo, την κόρη του, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Βαλέρι: «Δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Άρη» – Τι είπε για τη φάση του γκολ του Βόλου (vid)

Αρχαιοκαπηλία: Συνελήφθησαν δύο άτομα στον Άλιμο – Είχαν 172 αντικείμενα, δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Influencer έκανε προπόνηση… εν μέσω πτήσης

Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης για την τοπική δημοκρατία στην Ελλάδα

Κομισιόν: «Πράσινο φως» στον ελληνικό και άλλους οκτώ προϋπολογισμούς κρατών

Το πρώτο τετ α τετ με τον Πολάκη είχε ο Φάμελλος – Συνάντηση εργασίας για «Αυγή» και «Στο Κόκκινο»