Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά στον Γιάννη Κουρτάκη: Μικρό με έλεγαν «τσιρίδα» λόγω της φωνής μου - Δεν θα πήγαινα για φαγητό με τον Πολάκη

10:16 - 21/02/2022

Τι είπε για τον πρώτο του γάμο, την Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδικά του χρόνια

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Μικρό με έλεγαν «τσιρίδα», αλλά η φωνή μου αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη στις πωλήσεις

Για τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, τα παιδικά χρόνια, τη γνωριμία με τη μετέπειτα σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου αλλά και για τις πολιτικές κόντρες που έχει κατά καιρούς με τον Παύλο Πολάκη μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τον εκδότη – δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη. Όπως τονίζει, «τα παιδικά μου χρόνια ήταν καταπληκτικά, τα έζησα σε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια», προσθέτοντας ότι πήγε δημοτικό σε ιδιωτικό σχολείο, ενώ γυμνάσιο και λύκειο σε δημόσιο. «Ο μπαμπάς ήταν ο αρχηγός της οικογένειας, με τη μαμά όμως να κάνει κουμάντο», συμπληρώνει, λέγοντας πως διάβαζε αρχαίους συγγραφείς από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό που τον έχει σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Μικρό με έλεγαν «τσιρίδα», αλλά η φωνή μου αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη στις πωλήσεις

Μια εκ βαθέων συνέντευξή του υπουργού Ανάπτυξης

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Μοθωναίο: "Με τον τρόπο του στήριξε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

Γιατί η Ευρώπη φοβάται να απαντήσει δυναμικά στον υβριδικό πόλεμο της Ρωσίας, εξηγεί το Politico

Διεθνής διάκριση για την “Έρηµη χώρα” - Η παραγωγή της ΕΡΤ στις 10 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

Μητσοτάκης σε Ρούτε: Η Ελλάδα πυλώνας ασφάλειας στην περιοχή - Θεμελιώδης προτεραιότητα η ενίσχυση της κοινής μας άμυνας

Conor McGregor: Μετανιώνω που απάτησα την Dee Devlin

Μαρκ Ρούτε: Συνάντηση με τον Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου - Η Ουκρανία κυριαρχεί στην ατζέντα