Κατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν θα τον συγχωρέσω»
10:00 - 21/02/2022
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου.
To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν θα τον συγχωρέσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν υπάρχει σχέση μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα, του θύμωσα και δεν θα τον συγχωρέσω»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή “Τετ α Τετ” στον Alpha Κύπρου, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο και στον Αλέξανδρο Ρήγα. Η όμορφη σχέση της Κατιάνας Μπαλανίκα με τον Γιώργο Μαρίνο Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός για τον Γιώργο Μαρίνο «ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία […]
The post Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν υπάρχει σχέση μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα, του θύμωσα και δεν θα τον συγχωρέσω» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚατιάνα Μπαλανίκα: «Όχι, δεν θα συγχωρέσω τον Αλέξανδρο Ρήγα. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του…»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου παραχώρησε η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατιάνα Μπαλανίκα - Αλέξανδρος Ρήγας: Όλο το παρασκήνιο της κόντρας τους
Η Κατιάνα Μπαλανίκα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Τετ α Τετ», εξομολογήθηκε πως δεν έχει πια σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αποκαλύπτοντας...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν θα τον συγχωρέσω»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου.
Διαβάστε το στο thebest.grΚατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δε θα τον συγχωρέσω» (Video)
«Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό»
Διαβάστε το στο topontiki.gr"Δεν υπάρχει πια σχέση με τον Αλέξανδρο Ρήγα, δεν θα τον συγχωρέσω"
Γνωστή πρωταγωνίστρια μιλά για τον Αλέξανδρο Ρήγα
Διαβάστε το στο thetoc.grΚατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν θα τον συγχωρέσω»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και στον Αλέξανδρο Ρήγα. «Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα […]
Διαβάστε το στο dete.grΚατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν θα τον συγχωρήσω»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του αναφέρθηκε στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Λευτέρη Παπαπέτρου. Ο ρόλος της Σάσας ήταν για εκείνη ένας […]
The post Κατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν θα τον συγχωρήσω» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr