Δημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια δεν έχω βάλει μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου»
19:00 - 20/02/2022
Ο Δημήτρης Μοθωναίος πρωταγωνιστεί στην αισθηματική ταινία «Μια μέρα στην Σανγκάη». Χρειάστηκε να μείνει δύο ολόκληρους μήνες στην κοσμοπολίτικη πόλη της Κίνας για τα γυρίσματα της φιλόδοξης κινηματογραφικής παραγωγής. Ο Δημήτρης Μοθωναίος έχει πολλές ιστορίες που διηγείται στο ΟΚ! και ανάμεσα σε αυτές μιλά για τη γιόγκα, τον βελονισμό και τον διαλογισμό που έχει βάλει […]
The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια δεν έχω βάλει μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια δεν έχω βάλει αλκοόλ στο στόμα μου»
Ο ηθοποιός έβρισκε καταφύγιο σε αυτό εξαιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης που βίωνε.
Διαβάστε το στο in.grΔημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια δεν έχω βάλει μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε […]
The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Πέντε χρόνια δεν έχω βάλει μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr