Δηλώσεις του Ε.Τσακαλώτου που θα συζητηθούν: «Δεν έχω ανασφάλεια γιατί πήγα στην Οξφόρδη - Ο Τσίπρας έχει»

18:38 - 20/02/2022

Συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής παραχώρησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει σε αυτήν, ότι Αριστερά και Δεξιά δεν έχουν πείσει τους νέους ενώ αναφέρεται και στα μεγαλύτερα ελαττώματα και προτερήματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Στο ερώτημα της εφημερίδας «ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του Αλέξη Τσίπρα» απαντά: «Δύο. ΄Έχει μια λαικότητα που είναι χαρισματική. Η κόρη μου που είναι 14 μου είπε ότι όταν ο Τσίπρας χαιρετάει τον κόσμο είναι σαν το ψάρι μέσα στο νερό, ενώ όταν τον χαιρετάω εγώ είμαι σαν το ψάρι στο μέλι! Και το δεύτερο είναι ο “τακτικισμός” του που του επιτρέπει να βλέπει ένα θέμα μέσα από περισσότερες πλευρές, περισσότερες γωνίες». Δύο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις