Ποιες συντάξεις και επιδόματα πληρώνονται αυτή την εβδομάδα

15:02 - 20/02/2022

Η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Μαρτίου περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στον προγραμματισμό των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 21-25 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα: - Την Τετάρτη Το άρθρο Ποιες συντάξεις και επιδόματα πληρώνονται αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις Μαρτίου: Πληρώνονται αυτή την εβδομάδα – Δείτε πότε

Η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μαρτίου περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμός των καταβολών e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 21-25 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα: 1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του Φορέα: Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου θα καταβληθεί ποσό 512,9 εκατ. εκατ.... The post Συντάξεις Μαρτίου: Πληρώνονται αυτή την εβδομάδα – Δείτε πότε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Οι συντάξεις Μαρτίου και τέσσερα επιδόματα του ΟΑΕΔ που πληρώνονται από σήμερα

Η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Μαρτίου περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στον προγραμματισμό των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 21-25 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα: Την Τετάρτη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Οι «χρυσοί» αριθμοί του Τζόκερ

Αυτοί είναι οι δύο μονομάχοι του δεύτερου γύρου στο ΠΑΣΟΚ

Τα… επετειακά ντοκουμέντα που έδωσαν οι Ισραηλινοί (VIDEO)

Ισότιμη η χώρα μας

Ποιες παρεμβάσεις ζητά η αγορά ακινήτων για να διατηρηθεί η ισορροπία

Ψήφισαν πάνω από 300.000 για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Το πρώτο αποτέλεσμα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)