Μυτιλήνη: Πλούσιος από τα χέρια μιας γυναίκας – Έτσι μπαίνουν 500.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του

15:08 - 19/02/2022

Ήταν η τυχερή του μέρα στη Μυτιλήνη και πλέον το μέλλον φαντάζει διαφορετικό για τον ίδιο και την οικογένειά του. Τα 500.000 ευρώ λύνουν μια για πάντα, τα όποια οικονομικά προβλήματα υπήρχαν… Πολλοί ποντάρουν στο τζόκερ, άλλοι στο στοίχημα και άλλοι στο λόττο. Όμως για τον ίδιο, τα χρήματα στη Μυτιλήνη ήρθαν από το ΣΚΡΑΤΣ. ... Περισσότερα To άρθρο Μυτιλήνη: Πλούσιος από τα χέρια μιας γυναίκας – Έτσι μπαίνουν 500.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυτιλήνη: Πλούσιος από τα χέρια μιας γυναίκας – Mπαίνουν 500.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του

Ήταν η τυχερή του μέρα στη Μυτιλήνη και πλέον το μέλλον φαντάζει διαφορετικό για τον ίδιο και την οικογένειά του. Τα 500.000 ευρώ λύνουν μια για πάντα, τα όποια οικονομικά προβλήματα υπήρχαν… Πολλοί ποντάρουν στο τζόκερ, άλλοι στο στοίχημα και άλλοι στο λόττο. Όμως για τον ίδιο, τα χρήματα στη Μυτιλήνη ήρθαν από το ΣΚΡΑΤΣ. 500.000 ευρώ που τον εξασφαλίζουν για το υπόλοιπο της ζωής του. Μια μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, για την τύχη βουνό που είχε. Δευτερόλεπτα και εικόνες που έγιναν θέμα συζήτησης στη Μυτιλήνη αρχικά και στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα, μέσω των social media. […] The post Μυτιλήνη: Πλούσιος από τα χέρια μιας γυναίκας – Mπαίνουν 500.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του a

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»

Με «σημαία» τη Ζιζέλ Πελικό, οι φωνές χιλιάδων διαδηλωτών για τη βία σε βάρος των γυναικών ακούστηκε στα πέρατα της Γαλλίας