Ουκρανική κρίση - Διάγγελμα Μπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζο Μπάιντεν: Ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλλει στην Ουκρανία

«Εάν η Ρωσία συνεχίσει τα σχέδιά της θα είναι υπεύθυνη για έναν καταστροφικό πόλεμο», τόνισε ο Μπάιντεν

Διαβάστε το στο tovima

Ουκρανικό- Μπάιντεν: «Ο Πούτιν έχει αποφασίσει εισβολη- - Θα χτυπήσει το Κιεβο»

Την ώρα που δύο, σχεδόν απανωτές εκρήξεις, συγκλόνιζαν την αποσχισθείσα περιοχή του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωνε ότι είναι πεπεισμένος πως ο «Πρόεδρος Πούτιν έχει παρει την απόφασή του».

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Διάγγελμα Μπάιντεν: «Είμαι πλέον σίγουρος ότι ο Πούτιν έχει πάρει την απόφαση του – Θα εισβάλλει σε λίγες μέρες»

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, διάγγελμα από τον Λευκό Οίκο, σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία. The post Διάγγελμα Μπάιντεν: «Είμαι πλέον σίγουρος ότι ο Πούτιν έχει πάρει την απόφαση του – Θα εισβάλλει σε λίγες μέρες» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Μπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία

Πεπεισμένος ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει πάρει την απόφαση να εισβάλει στην Ουκρανία το αμέσως επόμενο διάστημα, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν, στο δεύτερο μήνυμά του προς τον αμερικανικό λαό, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα σε λίγα 24ωρα.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

H εποχή Τραµπ βάζει την Ευρώπη σε κρίση

Φάμελλος: Δεν είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας - Σχέδιο του Κασσελάκη να πλήξει το κόμμα και να φτιάξει ένα νέο για ιδιωτική χρήση

Το 2016 δεν είναι 2024 σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε live την ανακοίνωση του νέου κόμματος (Εικόνες Βίντεο)

Η βαρύτητα µιας λέξης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει ξανά τον νέο πύραυλο -"Διεθνές έγκλημα η δοκιμή του" απαντά ο Ζελένσκι