Ουκρανική κρίση - Διάγγελμα Μπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζο Μπάιντεν: Ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλλει στην Ουκρανία
«Εάν η Ρωσία συνεχίσει τα σχέδιά της θα είναι υπεύθυνη για έναν καταστροφικό πόλεμο», τόνισε ο Μπάιντεν
Διαβάστε το στο tovimaΟυκρανικό- Μπάιντεν: «Ο Πούτιν έχει αποφασίσει εισβολη- - Θα χτυπήσει το Κιεβο»
Την ώρα που δύο, σχεδόν απανωτές εκρήξεις, συγκλόνιζαν την αποσχισθείσα περιοχή του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωνε ότι είναι πεπεισμένος πως ο «Πρόεδρος Πούτιν έχει παρει την απόφασή του».
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΔιάγγελμα Μπάιντεν: «Είμαι πλέον σίγουρος ότι ο Πούτιν έχει πάρει την απόφαση του – Θα εισβάλλει σε λίγες μέρες»
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, διάγγελμα από τον Λευκό Οίκο, σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία.
The post Διάγγελμα Μπάιντεν: «Είμαι πλέον σίγουρος ότι ο Πούτιν έχει πάρει την απόφαση του – Θα εισβάλλει σε λίγες μέρες» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΜπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία
Πεπεισμένος ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει πάρει την απόφαση να εισβάλει στην Ουκρανία το αμέσως επόμενο διάστημα, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν, στο δεύτερο μήνυμά του προς τον αμερικανικό λαό, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα σε λίγα 24ωρα.
Διαβάστε το στο matrix24.gr