Δολοφονία Άλκη – Αλέξης Κούγιας: Σκληρή ανακοίνωση για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων

19:38 - 18/02/2022

Δολοφονία Άλκη – Αλέξης Κούγιας: Σκληρή ανακοίνωση για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων 18/02/2022 «Πληροφορήθηκα τις θριαμβευτικές δηλώσεις των δικηγόρων κάποιων κατηγορουμένων μετά τη διαδικασία αναγνώρισης και δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο οι εκλεκτοί συνάδελφοί μου θριαμβολογούν» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε επίσημη δήλωσή του. Αφορμή οι τελευταίες εξελίξεις για την δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, με τους φίλους του αδικοχαμένου 19χρονου να μην αναγνωρίζουν -ως τώρα- κάποιον από τους κατηγορούμενους ως αυτόν ή αυτούς που κατάφεραν τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη. Και συνεχίζει ο Αλέξης Κούγιας: «Αντιλαμβάνομαι ως δικηγόρος που σέβεται το τεκμή

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Άλκη: Σκληρή ανακοίνωση Κούγια για τους συνηγόρους των κατηγορουμένων της δολοφονίας του Άλκη

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο οι εκλεκτοί συνάδελφοί μου θριαμβολογούν», λέει σε ανακοίνωσή του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δολοφονία Άλκη: Aνακοίνωση Κούγια για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων, «Γιατί θριαμβολογούν;»

Ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων της δολοφονίας του Άλκη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Δολοφονία Άλκη: Έξαλλος o Κούγιας με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο οι εκλεκτοί συνάδελφοί μου θριαμβολογούν» μεταφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δολοφονία Άλκης: Έξαλλος o Κούγιας με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δολοφονία Άλκης: Έξαλλος o Κούγιας με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο οι εκλεκτοί συνάδελφοί μου θριαμβολογούν» μεταφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη

Διαβάστε το στο tovima

Δολοφονία Άλκη – Κούγιας: Σκληρή ανακοίνωση για τους δικηγόρους των κατηγορούμενων – «Γιατί θριαμβολογούν;»

Δήλωση για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έκανε ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στους δικηγόρους των κατηγορούμενων. Στη δήλωσή του αναφέρει πως δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιον λόγο θριαμβολογούν οι συνάδελφοί του, μετά τη διαδικασία αναγνώρισης των δραστών από τους φίλους του Άλκη. Σημειώνει ακόμα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν θα καταδικαστούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωσή του: «Πληροφορήθηκα τις θριαμβευτικές δηλώσεις των δικηγόρων κάποιων κατηγορουμένων μετά τη διαδικασία αναγνώρισης και δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο οι εκλεκτοί συνάδελφοί μουθριαμβολογούν. Αντιλαμβάνομ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δολοφονία Άλκη – Κούγιας: «Καταπέλτης» κατά των δικηγόρων των κατηγορουμένων – «Γιατί θριαμβολογούν;»

Δολοφονία Άλκη: «Πληροφορήθηκα τις θριαμβευτικές δηλώσεις των δικηγόρων κάποιων κατηγορουμένων μετά τη διαδικασία αναγνώρισης και δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο οι εκλεκτοί συνάδελφοί μου θριαμβολογούν» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε επίσημη δήλωσή του. Αφορμή οι τελευταίες εξελίξεις για την δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, με τους φίλους του αδικοχαμένου 19χρονου να μην αναγνωρίζουν -ως τώρα- κάποιον... The post Δολοφονία Άλκη – Κούγιας: «Καταπέλτης» κατά των δικηγόρων των κατηγορουμένων – «Γιατί θριαμβολογούν;» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δολοφονία Άλκη: Σκληρή ανακοίνωση Κούγια με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων

«Πληροφορήθηκα τις θριαμβευτικές δηλώσεις των δικηγόρων κάποιων κατηγορουμένων μετά τη διαδικασία αναγνώρισης και δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο οι εκλεκτοί συνάδελφοί μου θριαμβολογούν», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του. Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν -ως τώρα- κάποιον από τους κατηγορουμένους ως αυτόν ή αυτούς που κατάφεραν τα θανατηφόρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)