Μαριώ: Η ρεμπέτισσα ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – «Ένιωσα ότι είμαι κοντά στον Θεό, όταν έμαθα ότι είναι θείος μου»

18:10 - 18/02/2022

Ανιψιά του Αγίου Παϊσίου είναι η γνωστή ρεμπέτισσα Μαριώ και η ίδια εξομολογήθηκε πώς ένιωσε όταν το έμαθε ενώ μίλησε και για την μητέρα της και το πώς αισθάνθηκε η ίδια όταν είδε την σκηνή του ξεριζωμού από την Καππαδοκία στην σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». «Είχα πάει στα Ιωάννινα, ήρθαν δύο κορίτσια στη ρεσεψιόν και μου άφησαν ένα σημείωμα. Συναντηθήκαμε και μου είπαν ότι είναι δεύτερες ξαδέλφες μου. Ρώτησα από πού είμαστε ξαδέλφες και μου είπαν “η μαμά σου και ο θείος ο Παΐσιος είναι πρώτα ξαδέλφια”. Ο παππούς Παΐσιος ήξερε για μένα και λέω φαντάζομαι τι θα λέει για μένα που τραγουδάω ρεμπέτικα» ανέφερε αρχικά η Μαριώ η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριώ: «Ένιωσα ότι είμαι κοντά στον Θεό όταν έμαθα πως ο Παΐσιος ήταν θείος μου»

Η γνωστή ρεμπέτισσα μίλησε για την συγγένειά της με τον πατέρα Παΐσιο Η Μαριώ, η ρεμπέτισσα ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη», μίλησε για τη συγκίνηση, το δέος και τη βοήθεια του γέροντα Παΐσιου στη ζωή της. Η ρεμπέτισσα Μαριώ, μίλησε για την σχέση της με τον γέροντα Παΐσιο, […] The post Μαριώ: «Ένιωσα ότι είμαι κοντά στον Θεό όταν έμαθα πως ο Παΐσιος ήταν θείος μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα