Μάκης Τσέλιος: «Δεν αγόραζαν τα ρούχα μου για να μην κολλήσουν AIDS»

10:10 - 18/02/2022

Ο Μάκης Τσέλιος μίλησε για όλα στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ανάμεσα σε όσα είπε ήταν και για την περίοδο […] The post Μάκης Τσέλιος: «Δεν αγόραζαν τα ρούχα μου για να μην κολλήσουν AIDS» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πριν αρρωστήσει ο Βασίλης είχα κατάθλιψη. Έχασα 19 κιλά και όλοι έλεγαν ότι είμαι κι εγώ άρρωστος», είπε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μάκης Τσέλιος: Δεν αγόραζαν τα ρούχα μου για να μην κολλήσουν AIDS (Βίντεο)

«Πριν αρρωστήσει ο Βασίλης είχα κατάθλιψη. Έχασα 19 κιλά και όλοι έλεγαν ότι είμαι κι εγώ άρρωστος», είπε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος, στενός φίλος του Billy Bo

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκλονίζει ο Μάκης Τσέλιος: «Δεν αγόραζαν ρούχα γιατί φοβόντουσαν μην κολλήσουν»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Μάκη Τσέλιο, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Billy Bo και με τις σταρ του σινεμά, τον ρατσισμό και την κατάθλιψη.

Διαβάστε το στο vita.gr

Μάκης Τσέλιος: «Φοβόντουσαν να αγοράσουν τα ρούχα μου μήπως κολλήσουν AIDS»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους σχεδιαστές μόδας της χώρας μας. Μαζί με τον Billy Bo θεωρούνταν αναπόσπαστο κομμάτι της αθηναϊκής ελίτ. Όταν όμως ο αγαπημένος του συνεργάτης διαγνώστηκε με AIDS ξεκίνησε η «κατρακύλα». Οι δύο σχεδιαστές βίωσαν μεγάλο ρατσισμό καθώς ο κόσμος φοβόταν πως θα κολλήσει από την ασθένεια του Βασίλη Κουρκουμέλη. Δυστυχώς η ασθένεια του Billy Bo προχώρησε ραγδαία και έφυγε από τη ζωή. Ο Μάκης Τσέλιος συνέχισε να τρέχει την επιχείρησή του ωστόσο τα τελευταία χρόνια άφησε τα ηνία του ατελιέ στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη. Για τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου αλλά και την δύσκολη περίοδο που βίωσε εξαιτίας της

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στον μεγάλο ρατσισμό που έχει βιώσει

Διαβάστε το στο news.gr

"Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»