Πικέρμι: Δραματική έκκληση από τη μητέρα του επιχειρηματία που απήχθη τον Δεκέμβρη (VIDEO)
21:40 - 17/02/2022
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Πικέρμι, και η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται.
Η οικογένειά του ανησυχεί, καθώς, φαίνεται ότι επικρατεί «σιγή ασυρμάτου» από την πλευρά των δραστών. Η μητέρα του 40χρονου, αποφάσισε να απευθυνθεί, στους απαγωγείς κάνοντας έκκληση να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του.
«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας», λέει στη δήλωσή της, η μητέρα του επιχειρ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Σας ικετεύω!» – Η δραματική έκκληση της μάνας του επιχειρηματία που απήχθη στο Πικέρμι
Κορυφώνεται η αγωνία για την σωματική ακεραιότητα του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση που απήχθη έξω από το σπίτι του στο Πικέρμι, το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου 2021. Μετά από δύο σχεδόν ολόκληρους μήνες, ο 40χρονος παραμένει να βρίσκεται στα χέρια του δραστών οι οποίοι τον άρπαξαν για να ζητήσουν λύτρα ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ από […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠικέρμι: Έκκληση και από τον πατέρα του απαχθέντος επιχειρηματία – «Τους παρακαλώ να τον αφήσουν» (βίντεο)
Ημέρες αγωνίας ζει η οικογένεια του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση σχεδόν δύο μήνες έπειτα από την απαγωγή του από το Ντράφι. Οι γονείς του απευθύνουν συνεχείς εκκλήσεις στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί τους προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το γιο τους. Θέλουν να μάθουν αν είναι καλά το παιδί τους και να τον ακούσουν. Όπως […]
Διαβάστε το στο irafina.gr