Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: «Στις 18 Φεβρουαρίου πέθανε, αλλά διάφοροι “σκοτώνατε” και εμένα για χρόνια»
21:14 - 17/02/2022
Έξι χρόνια συμπληρώνονται την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η Μίνα
To άρθρο Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: «Στις 18 Φεβρουαρίου πέθανε, αλλά διάφοροι “σκοτώνατε” και εμένα για χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η Αρναούτη: Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα επί χρόνια
Η Μίνα Αρναούτη ανέφερε ότι δεν της έχει ζητήσει ποτέ κανείς συγγνώμη από την οικογένεια του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΞεσπά η Μίνα Αρναούτη: Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα επί χρόνια
Η Μίνα Αρναούτη ανέφερε ότι δεν της έχει ζητήσει ποτέ κανείς συγγνώμη από την οικογένεια του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο in.grΞεσπά η Μίνα Αρναούτη: Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα επί χρόνια
Το άρθρο Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα επί χρόνια εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜίνα Αρναούτη: “Στις 18 Φεβρουαρίου πέθανε ο Παντελίδης, αλλά εμένα με σκοτώνατε κάθε μέρα”
Μίνα Αρναούτη: "Πολλοί ακόμα παλεύουν να πλανάται για πάντα στον αέρα ότι δεν εξιχνιάστηκε αυτή η υπόθεση".
Διαβάστε το στο neolaia.gr