Μαρία Αντουλινάκη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις

18:08 - 17/02/2022

Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντουλινάκη, στην δεύτερη ζωντανή τηλεοπτική της συνέντευξη. Η τηλεοπτική «Αγορίτσα» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη ζωή της ενώ ρωτήθηκε και για τους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.  «Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιο σοβαρή για μένα, λόγω των ανήλικων. Είναι λιγάκι διαστροφικό όλο αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το ανεχτώ με τίποτα. Όχι πως του Πέτρου δεν είναι μεμπτό. Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα της δίκης αλλά μέσα μου, αυτούς τους ανθρώπους τους έχω καταδικά

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/11/2024

Πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην βόρεια Εύβοια

Ο Fitch επιβεβαιώνει την αξιολόγηση της Ελλάδας στο BBB- με σταθερές προοπτικές

Μεγάλο λάθος του Παναθηναϊκού πριν το τζάμπολ – Ευθύνη Αταμάν!

Μπάιντεν – Μακρόν είχαν τηλεφωνική συνομιλία για την Ουκρανία και την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Πελάτισσα – ταχυδακτυλουργός πήρε για «δώρο» από κατάστημα στη Λαμία φόρεμα και κοσμήματα – Πιάστηκε στα πράσα από τις κάμερες