Προσοχή: Νέα απάτη μέσω e-mail - Ζητούν χρήματα για να μην δημοσιοποιήσουν δήθεν «βίντεο με προσωπικές στιγμές»

14:34 - 17/02/2022

Mέσω ενός πολύ απειλητικού e-mail, επιτήδειοι επιχειρούν να «ψαρέψουν» θύματα και να κλέψουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το εν λόγω μήνυμα αναφέρει ότι μέσω ενός ιού -που ονομάζει Trojan- ο αποστολέας του mail, έχει εισβάλει μέσω ενός ιού στο κινητό του αποδέκτη και έχει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής. Στη συνέχεια έρχεται η απειλή: «Έχω μοντάρει ένα βίντεο με το πορνογραφικό βίντεο που παρακολουθούσατε εκείνη τη στιγμή και τον αυνανισμό σας. Το πρόσωπό σας είναι απολύτως ορατό. Δεν νομίζω ότι αυτού του είδους το περιεχόμενο θα ήταν καλό για τη φήμη σας. Έχω απόλυτη πρόσβαση στις επαφές σας και στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορώ να στείλω αυτό το βίντεο από το email ή το messenger

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις