Μαρία Αντουλινάκη: «Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω»

13:32 - 17/02/2022

Η Μαρία Αντουλινάκη εξομολογήθηκε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε πριν από λίγα […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αντουλινάκη: Χαιρετούσα τους φίλους μου, τους έλεγα «εγώ σήμερα αύριο θα πεθάνω»

Η ηθοποιός μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Αντουλινάκη: Αισθανόμουν ότι πεθαίνω, ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα

Όσα εξομολογήθηκε η Μαρία Αντουλινάκη για την απώλεια που τη σημάδεψε. Η Μαρία Αντουλινάκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τις έντονες κρίσεις πανικού που πάθαινε. «Με τον χαμό του μπαμπά ήρθε η κατάθλιψη. Ήμουν στις Μάγισσες της Σμύρνης στο Παλλάς, ήμουν καλά σε εισαγωγικά και εκεί μου έσκασε αυτό. Άρχισα να παθαίνω ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: Αισθανόμουν ότι πεθαίνω, ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Αντουλινάκη: «Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω» (video)

"Μόλις τελείωσαν οι παραστάσεις έκανα αυτό που έπρεπε..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε