Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

13:14 - 17/02/2022

Η Μαρία Αντουλινάκη, καλεσμένη στο Πρωινό, τοποθετήθηκε για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ηθοποιός δήλωσε […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αντουλινάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακόμα κι αν αθωωθεί, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί του»

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τον ηθοποιό, που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις κρίσεις πανικού, που έχει πάθει και στην κατάθλιψη, μετά το θάνατο του πατέρα της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Αντουλινάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακόμα κι αν αθωωθεί, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί του»

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντουλινάκη, η ηθοποιός που υποδύεται την «Αγορίτσα» στις Άγριες Μέλισσες. To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακόμα κι αν αθωωθεί, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

"Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν επρόκειτο ποτέ να συνεργαστώ γιατί δεν ήμουν στον κύκλο του"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε