Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι, την σκέφτομαι»

11:00 - 17/02/2022

Αποκλειστικά στην Super Κατερίνα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης το πρωί της Πέμπτης αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως έχει νέα πρόταση για να […] The post Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι, την σκέφτομαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι»

Μεγάλες αποκαλύψεις έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης

Διαβάστε το στο in.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Oι παραστάσεις στον Πύργο και η νέα του ζωή στο Κατάκολο

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθήνα και αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει το καλοκαίρι σε μια παράσταση στο Ηρώδειο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι, την σκέφτομαι

Ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και ένα μήνα και κάτι και βρίσκομαι στο Κατάκολο Ηλείας. Εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με τα γεγονότα, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων». «Έχω πρόταση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Π.Χαϊκάλης: «Έχω πρόταση για το καλοκαίρι για μια παράσταση στο Ηρώδειο - Ακόμα το σκέφτομαι»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει νέα πρόταση για να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση. Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και ένα μήνα και κάτι και βρίσκομαι στο Κατάκολο Ηλείας. Εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με τα γεγονότα, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων». «Έχω πρόταση για το καλοκαίρι και έχει γίνει μια συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι». «Τώρα βρίσκομαι ήδη σε πρόβες, γιατί έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο Ηλείας, σε ένα ερα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι, την σκέφτομαι»

Τελικά ίσως να μην εγκαταλείπει το θέατρο

Διαβάστε το στο news.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι»

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθήνα και αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει το καλοκαίρι σε μια παράσταση στο Ηρώδειο. «Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα» «Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»