Αλεξάνδρα Ούστα για Σάκη Μπουλά: «Μετά τον θάνατό του μου έλεγαν “πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο”»

10:04 - 17/02/2022

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία μίλησε για το γιο To άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα για Σάκη Μπουλά: «Μετά τον θάνατό του μου έλεγαν “πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Ούστα για Σάκη Μπουλά: Μετά τον θάνατό του μου έλεγαν «πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο» (Βίντεο)

Η Αλεξάνδρα Ούστα που έχει προχωρήσει στην ζωή της, και έχειγίνει μητέρα, μίλησε για τον Σάκη Μπουλά μετά τον θάνατό του - Η απόφασή της να μην βαφτίσει την κόρη της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αλεξάνδρα Ούστα για Σάκη Μπουλά: «Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου & να σου λένε»

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πήγαινε να γεννήσει το γιο της, αλλά και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει.

Διαβάστε το στο in.gr

Αλεξάνδρα Ούστα για Μπουλά: Μετά τον θάνατό του μου έλεγαν «πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο»

Σε συνέντευξη της η Αλεξάνδρα Ούστα,  μίλησε για το γιο της και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει, ενώ μοιράστηκε και τις αναμνήσεις της από το Σάκη Μπουλά. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα για Μπουλά: Μετά τον θάνατό του μου έλεγαν «πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Αλεξάνδρα Ούστα για Μπουλά: "Μετά τον θάνατό του μου έλεγαν πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο"

"Περνάει μια περίοδος για τον καθένα που χρειάζεται να πενθύσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας