Χριστίνα Σούζη: Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες – Ξεκάθαρα φταίω εγώ για την «Ελπίδα»

03:16 - 17/02/2022

«Λιακάδα» έφερε στο στούντιο του «The 2Night Show» η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη το βράδυ της Τετάρτης (16/2) . Χαμογελαστή και ευδιάθετη, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της, αλλά και μικρά «μυστικά» του καιρού. Πότε μπορεί να γίνει λάθος στην πρόγνωση και σε ποια πόλη είναι πιο δύσκολο να προβλέψεις τον καιρό; Ποιος αποφασίζει για τα ονόματα που δίνονται στις κακοκαιρίες; Η Χριστίνα Σούζη μίλησε για τη Μετεωρολογία που την οδήγησε, αρχικά, στο ραδιόφωνο και μετά στην τηλεόραση. Παράλληλα επεσήμανε ότι παντού δέχονται κριτική οι μετεωρολόγοι. «Κι εγώ δέχομαι κριτική. Ξεκάθαρα φταίω εγώ για την “Ελπίδα”» είπε με χιούμορ. «Δεν είμαστε Θεοί. Μικρά λάθη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Σούζη: Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες για την κακοκαιρία – ΒΙΝΤΕΟ

Η Χριστίνα Σούζη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και μίλησε για την πρόσφατη κακοκαιρία Ελπίδα, σημειώνοντας «τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες». Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της και αποκάλυψε ποιος είναι εκείνος που δίνει τα ονόματα της κακοκαιρίες.  «Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες. Δεν πετυχαίνουμε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Οικογένεια με ένα παιδάκι εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό τους

Πύργος: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Ρομά και Πακιστανούς με αρκετούς τραυματισμούς

Στη Βιέννη για τα Χριστούγεννα η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη

Πληρώνει τη ρήτρα για τον… νέο Βιλένα ο ΠΑΟΚ – Αρπάζει και πρώην Έλληνα της ΑΕΚ!

Πτώμα βρέθηκεσε τροχό αεροσκάφους της United Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Χαβάης

Πόλη – φάντασμα η Αθήνα ανήμερα των Χριστουγέννων -Δείτε φωτογραφίες